Saturday, April 20, 2013

H TAΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)! Δόξα τα λεφτά, έχουμε Θεό: Η εκκλησία δίνει για site 3.370.000 ευρώ


Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει από το κονδύλιά της, 3.370.000 ευρώ, για τη δημιουργία site! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Καρφί», που αναφέρει και τη σχετική απόφαση, ανακοινώθηκε η δημιουργία «ηλεκτρονικής πλατφόρμας οργάνωσης του εθελοντισμού του προνοιακού έργου της Εκκλησίας», μέσω ΕΣΠΑ.

Το συνολικό κόστος είναι 3.737.529,73 ευρώ και όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, πρόκειται για μία εφαρμογή που θα διαχειρίζεται το σύνολο της πληροφορίας που σχετίζεται με τους παρόχους / προσφέροντες και με τους αποδέκτες του προνοιακού έργου. Επιπλέον, στο πλαίσιο του έργου θα υλοποιηθεί πρότυπο τηλεματικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί δίαυλο συγκέντρωσης και αναδιανομής της πληροφόρησης που συνδέεται με την παροχή προνοιακών υπηρεσιών.

Το πρότυπο τηλεματικό κέντρο θα κοστίζει 594.327,4 ευρώ, ενώ στα υπόλοιπα υποέργα η «ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης» έχει προϋπολογισμό 2.680.380,09 ευρώ, το «επιχειρησιακό μοντέλο λειτουργίας εφαρμογών και συστημάτων» έχει προϋπολογιστεί στις 271.092 ευρώ, ενώ έχουν προβλεφθεί και 72.570 ευρώ για «ενέργειες δημοσιότητας» και 119.160 ευρώ για «δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην πράξη με ίδια μέσα».

Η αναγκαιότητα του έργου, σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή είναι «η μετουσίωση της εθελοντικής προσφοράς σε προνοιακό έργο» και καθορίζεται ως «βασική λειτουργία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των λοιπών φορέων που συνθέτουν την Εκκλησία της Ελλάδος».





Πηγή: ΤΟ ΚΑΡΦΙ

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...