Wednesday, April 3, 2013

Ελλάδα σημαίνει η χαρά του παρανόμου! Παραγράφεται και διακόπτεται το αξιόποινο αδικημάτων μέχρι ένα έτος...


Ανακοίνωσε μέτρα για τις φυλακές ο Ρουπακιώτης
Μέτρα ασφαλείας για τις φυλακές της χώρας ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης. Με άλλη νομοθετική ρύθμιση, προβλέπεται "παράθυρο" για μείωση των ποινών των καταχραστών του Δημοσίου, αν επιστρέψουν το σύνολο των χρημάτων που καταχράστηκαν.
Μέτρα ασφαλείας για τις φυλακές της χώρας, όπως η ενίσχυση του εξοπλισμού των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών και η τοποθέτηση αλεξίσφαιρων τζαμιών στις σκοπιές των καταστημάτων κράτησης, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Εξάλλου, με άλλη νομοθετική ρύθμιση, που θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο για το ενέχυρο, προβλέπεται "παράθυρο" για τη μείωση των ποινών των καταχραστών του Δημοσίου, δηλαδή "σπάνε" τα ισόβια για τους καταχραστές του Δημοσίου, εφόσον συμφωνήσουν να επιστρέψουν το σύνολο των χρημάτων που καταχράστηκαν.

Τέλος, παραγράφεται το αξιόποινο και παύει η δίωξη όσων έχουν διαπράξει μέχρι τώρα αδικήματα που τιμωρούνται μέχρι ένα έτος, εκτός αν τα αδικήματα αφορούν άρνηση καταβολής διατροφής και καταβολής εργατικών απαιτήσεων.
Πηγή: ΑΝΤ1

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...